..I work ooout! freaking knife party!

Började dagen med att prata med älskling. Sen visste jag inte vad jag skulle hitta på.. men drog till gymmet iaf och spenderade lång tid där. 1,5 timme kanske.. mkt folk! skumt.. måndag morgon? ajaa.. en tjej kom fram och undrade vart ifrån jag fått mina gym övningar.. vi pratade på länge och väl och hon erbjöd sig sitt nr ifall jag ville testa på netball. Intressant må jag säga.
Och så jävla varmt nu oxå.. har fläkten på max, öppna fönster, kallt vatten, inga kläder, men svettas ändå! Kändes som jag gick igenom öknen på vägen till gymmet och hem. Är genomsvett innan man ens kommit fram till gymmet. Ganska komiskt!
Har börjat se slutet av tunneln nu med att planera nyår i Sydney. Knife party kommer till Bondi beach.. hur tagg är inte det?
Min arbetsdag var ju inte alldelles för slitsam.. Drog till Dottis kompis och badade i hennes pol med barnen.. ingen lugn dag vid stranden direkt med alla ungar klängades på en men det var kul! drack champange gjorde man oxå! Fick agera lite badvakt för första gången sen man blev utbildad typ. Se så inte barnen drunknade.. Millie som är 3 år och som inte kan simma är fan galen! Hon kastar sig i med huvet före på det ljupa! Tur att jag hade ett öga på henne.Träffade en irländsk au pair där, trevligt trevligt! Kom hem, lagade pasta och lax, gick ut en sväng med hunden och sen var den dagen över. Nu ska jag nog lägga mig "i tid" ikväll... ska upp "tidigt" och åka till kusten! tjihoo.. är fortfarande lite bränd sen helgen.. men får väl smörja in mig med 30+